ІІ семестр 2022-2023 н.р.
Сторінки
- Домашня сторінка
- гр.10-22 Організація обслуговування і основи зарубіжного сервісу 4 розряд
- гр.10-22 Кулінарна характеристика страв 4 розряд
- гр.10-22 Організація обслуговування в барах і ресторанах
- гр.10-22 Товарознавство харчових товарів 4 розряд
- гр. 10-22 Фізіологія харчування, санітарія і гігієна 4 розряд
- гр.10-22 Технологічне обладнання 4 розряд
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Урок №87. Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". 10/22
08.05.2022 Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить н...

-
Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить неофіці...
-
08.05.2022 Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить н...
Немає коментарів:
Дописати коментар