Урок 57. "Тема уроку: Прейскурант.Карти напоїв, вин. Призначення і зміст прейскуранту, карт напоїв.Послідовність розміщення в прейскуранті вино-горілчаних виробів, напоїв, кондитерських і тютюнових виробів. Вимоги до оформлення меню і прейскурантів"

27.03.2023

Тема уроку №57 "Прейскурант.Карти напоїв, вин. Призначення і зміст прейскуранту, карт напоїв.Послідовність розміщення в прейскуранті вино-горілчаних виробів, напоїв, кондитерських і тютюнових виробів. Вимоги до оформлення меню і прейскурантів"

 Прейскурант — перелік алкогольних і безалкогольних напоїв, пива, тютюнових, кондитерських виробів та інших покупних товарів. У прейскуранті фігурують товари, що є в продажу, а в меню — вироби кухні, які можна замовити протягом дня .







 



 




 


 


 

 



 




Домашнє завдання :Опрацювати теоретичний матеріал . Вивчити тему. Фото конспекту надіслати на електронну пошту: chepakova.nina1@qmail.com








Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок №87. Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". 10/22

08.05.2022   Тема уроку "Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами". Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить н...