27.03.2023
Тема уроку №57 "Прейскурант.Карти напоїв, вин. Призначення і зміст
прейскуранту, карт напоїв.Послідовність розміщення в прейскуранті
вино-горілчаних виробів, напоїв, кондитерських і тютюнових виробів. Вимоги
до оформлення меню і прейскурантів"
Прейскурант — перелік алкогольних і
безалкогольних напоїв, пива, тютюнових, кондитерських виробів та інших покупних
товарів. У прейскуранті фігурують товари, що є в
продажу, а в меню — вироби кухні, які можна замовити протягом дня .
Домашнє завдання :Опрацювати теоретичний матеріал . Вивчити тему. Фото конспекту надіслати на електронну пошту: chepakova.nina1@qmail.com
Немає коментарів:
Дописати коментар